1 uunipannullinen
6 dl vehnä- tai spelttijauhoja
1 tl suolaa
2 rkl sokeria
1 tl jauhettua kanelia
1 l maitoa
4 kananmunaa
juoksevaa margariinia
Hillo:
2 dl hilloa purkkien pohjilta
1 pieni omena raastettuna
Mittaa jauhot, suola, sokeri ja kaneli kulhoon. Lisää maito ja munat ja sekoita taikina sileäksi. Anna taikinan turvota 15 minuuttia. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Kaada taikina voideltuun uunipannuun ja työnnä pannu uuniin. Paista pannaria ensimmäiset 10?15 minuuttia 250 asteessa ja alenna sen jälkeen uunin lämpötila 175 asteeseen ja jatka paistamista vielä 10?15 minuuttia. Sekoita hillot ja omenaraaste ja tarjoa pannarin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti