4 annosta
1 ps lohko- tai ranskanperunoita
Aioli eli valkosipulilla maustettu majoneesikastike:
1 dl kevytmajoneesia
2 valkosipulinkynttä
Currykastike:
1 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
2 rkl curryä
1 tl chilijauhetta
1 tlk (70 g) tomaattipyreetä
2 dl tomaattiketsuppia
2 rkl balsamicoviinietikkaa
2 rkl hunajaa
1 rkl soijakastiketta
8 bratwurstia
1 rkl rypsiöljyä
Aloita annosten valmistaminen kypsentämällä ensin perunat pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita valkosipuli majoneesin joukkoon. Valmista currykastike. Silppua sipuli ja kuullota se kasviöljyssä paistinpannulla. Lisää curry ja chili. Kääntele seosta hetki, jotta mausteet avautuvat. Lisää pannulle tomaattipyree ja tilkka vettä, jotta saat tasaisen seoksen.Lisää ketsuppi, viinietikka ja hunaja. Keitä seosta hiljalleen muutama minuutti. Lisää soijakastike ja sekoita hyvin. Paista bratwurstit kypsiksi paistinpannulla tilkkasessa kasviöljyä. Viipaloi makkarat ja annostele ainekset lautasille. Tarjoa kuumana.
Vinkki! Pikakastikkeen currywurst-annokseen saat sekoittamalla ketsupin joukkoon curryä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti