4 annosta
1 pkt (170 g) pekonia
½ ps (500 g) spagettia
5 kananmunaa
100 g parmesaanijuustoa raastettuna
mustapippuria
Kuumenna paistinpannu ja paista pekonisiivut siinä rapeiksi. Suikaloi pekonisiivut saksilla ja nosta sivuun.
Keitä spagetti kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaisesti.
Sekoita keskenään kananmunat, puolet juustosta ja reilu ripaus mustapippuria. Lisää joukkoon tilkkanen kuumaa vettä, esim. spagetin keitinvettä.
Kaada spagetin keitinvesi pois ja siirrä spagetti takaisin kattilaan. Lisää joukkoon pekonisuikaleet ja munaseos. Anna seoksen halutessasi kuumentua hetki sitä koko ajan sekoitellen, kunnes kastike on hiukan kypsynyt. Jaa lautasille. Viimeistele annokset lopulla juustoraasteella ja mustapippurirouheella.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti