Paistetut riisikakut

4 annosta

2?3 dl kypsää täysjyvä- tai jasmiiniriisiä
1 ps (180 g) suikalejuureksia hienonnettuna
suolaa, rouhittua valkopippuria
1 rkl perunajauhoja
1 kananmuna
Paistamiseen
(oliivi)öljyä ja voita tai margariinia

Sekoita riisi, juuressilppu, mausteet, perunajauho ja muna. Kuumenna rasvat ohukaispannussa ja annostele riisiseosta paksuhko kerros pannun koloihin. Kypsennä miedolla lämmöllä hitaasti ja rauhallisesti niin että riisikakkuun muodostuu ruskea, rapea pinta. Käännä kahden lastan avulla ja ruskista toinen puoli samoin. Riisikakut lohkeavat helposti joten paista ja käännä maltillisesti. Tarjoa feta-minttubroilerikääröjen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti