60 kappaletta
1 dl vettä
50 g voita tai margariinia
1 dl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
Pinnalle:
punaista chilirouhetta
Täyte:
300?400 g vuohenjuustolla maustettua tuorejuustoa
Kuumenna vesi ja paloiteltu rasva kiehuvaksi. Siirrä kattila hetkeksi pois levyltä ja kaada jauhot kertakaatona nesteeseen. Sekoita tasaiseksi. Siirrä kattila levylle takaisin ja keitä kunnes taikina irtoaa kattilan laidoista. Lisää haaleaan taikinaan kananmunat voimakkaasti vatkaten. Pane taikina pursotinpussiin ja pursota se leivinpaperoiduille pelleille sormenpään kokoisiksi palleroiksi. Ripottele punaista chilirouhetta päälle. Paista 200-asteisessa uunissa 13?15 minuuttia, kunnes tuulihatut ovat pullistuneet ja kauniin vaalean ruskeita. Jäähdytä. Pane haarukalla notkistettu tuorejuusto pyöreäkärkisellä terällä eli tyllalla varustettuun pursotinpussiin. Pistä terä tuulihatun kuoren läpi ja pursota juusto tuulihatun sisään. Voit myös täyttää auki leikatut tuulihatut tuorejuustolla ja panna kannet päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti